Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015” -BOKSI

19 Maj, 2015

Shqiperia do te perfaqesohet ne Lojerat I-ra Europiane “BAKU 2015” ne sportin e Boksit me sportistet Rexhildo Zeneli dhe Alban Beqiri

Baku Zenellii (BX)

 

Baku Beqiri (BX)

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL