KVE shpall listën e kandidaturave dhe Federatat me të drejtë vote në Asamblenë Zgjedhore të KOKSH

15 Prill, 2021

Bazuar në Statutin e KOKSH, Komisioni i Verifikimeve dhe Etikës ka publikuar Raportin Përfundimtar të Vlerësimit të Dokumentave të Dorëzuar pranë KVE në lidhje me Asamblenë Zgjedhore të KOKSH në datë 17 Prill, 2021 (Asamble Zgjedhore 2021).

Ndër të tjera, KVE në këtë raport ka publikuar:

  • Anëtarët e KOKSH që kanë të drejtën e votës në Asamblenë Zgjedhore 2021
  • Kandidatët e propozuar që plotësojnë kriteret dhe kanë dorëzuar dokumentacionin e kërkuar

Asambleja e 24-të e Përgjithshme Zgjedhore e KOKSH, do të zhvillohet ditën e shtunë, datë 17 prill 2021, ora 12:00, në ambientet e Te Stela Resort, autostrada Tiranë – Durrës, km 7.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL