Kursi Lokal i Administratoreve Sportive ne Bajram Curri

21 Nëntor, 2012

KOKSH nisi sot Kursin Lokal per Administratoret Sportive te cilen e organizon ne qytetin e Bajram Currit. Te pranishem ne ceremonine e hapjes ishte kryetari i Bashkise se B. Currit z. Agron Demushi i cili pershendeti pjesemarresit dhe shprehu mbeshtetjen per nje vizion te ri per sportin ne qytet mqns edhe per infrastrukturen sportive eshte investuar kohet e fundit. Nderkohe per KOKSH celjen e kursit e pershendeti znj. Majlinda Pilinci, Anetare e KE te KOKSH e cila theksoi rendesine e ketij trajnimi dhe misionin e KOKSH per organizimin e kurseve te tilla.

Kursi do te zhvillohet ne tre dite dhe do te trajtoje ceshtje dhe tena te ndryshme ne lidhje me Olimpizmin, Vlerat Olimpike, Menaxhimin efektiv te organizatave sportive, ceshtje te marketingut, sponsorizimi, aspekte juridike, etj.

 

 

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL