Kryeministri i Shqipërisë mbërrin në Konya

10 Gusht, 2022

Kryeministri i Shqipërisë, z. Edi Rama me ftesë të Presidentit të Turqisë, z. Recep Tayyip Erdoğan ndodhet në Konya të Turqisë i pritur nga Ministri i Sporteve z. Mehmet Kasapoğlu, së bashku me Presidentin e KOKSH z. Fidel Ylli si dhe me Zëvendësministrin e Arsimit dhe Sportit për të mbështetur delegacionin Shqiptar në “Lojërat e Solidaritetit Islamik Konya 2021”

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar e falenderon Kryeministrin z.Edi Rama për mbështetjen ndaj ekipit Shqiptar.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL