Konference e dytë Kombetare e Sport për të Gjithë

24 Dhjetor, 2013

Konferenca e dyte Kombetare e Sportit per te Gjithe me teme “Shoqeri ne Levizje”, organizohet nga Federata Shqiptare e Sport per te Gjithe me mbeshtetjen e Komitetit Olimpik Kombetar Shqiptar, Partner Institucional Ministrine e Arsimit dhe Sporteve, si dhe Partner Akademik Universitetin e Sportevet te Tiranes, Fakultetin e Sportit te Elbasanit dhe Shkodres.

Te gjithe ata (studjues, pedagoge, studente, kerkues shkencor, etj) qe jane te interesuar per te marre pjese qofte me artikuj, abstrakte ose pjesemarres per te ndjekur punimet e kesaj konference, jane te lutur te bejne regjistrimin perkates te shpjeguar ne broshuren e Konferences. Per me shume informacion shikoni broshuren e publikuar.

Slide1


BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL