Kampionati Europian i Peshengritjes per te Rritur, Tirane 8-15 Prill 2013

8 Prill, 2013

Sot ne Tirane, ne Pallatin e Sportit “Asllan Rusi” celet Kampionati Europian i Peshengrtije per te Rritur, i cili do te zhvillohet deri me date 15 Prill 2013. Ekipi Shqiptar do te konkuroje ne disa kategori peshash nga ku dhe pretendimet per medalje jane te pritshme. Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar i bashkohet urimit te te gjithe shqiptareve per nje perfaqesim dinjitoz dhe me rezultate per sportistet Shqiptar.

In Memorium

Nga ceremonia e hapjes se Kampionatit te 17-te Ballkanik te Peshengritjes, organizuar ne Tirane ne vitin 1987.

Koreagrafia e realizuar nga Petrit Qendro – Specialist i Edukimit Fizik dhe Sportit – me nxenesit e Shkolles se Baletit “Jordan Misja” dhe muzike te kompozuar nga Avni Mula.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL