IOC zgjedh tre Qytetet Kandidate për Lojrat Olimpike 2020

24 Maj, 2012

Komiteti Olimpik Ndërkombëtar në mbledhjen e Bordit Ekzekutiv të tij mbajtur dje në Quebek të Kanadasë njofton se ndër 5 qytetet aplikante për të pritur Lojrat Olimpike Verore 2020 janë përzgjedhur vetëm tre të cilat tashmë do të jenë qytete kandidate dhe ato janë:

Stambolli (Turqi), Tokjo (Japoni) dhe Madrit (Spanjë). Ndërsa qytetet e tjera aplikante të cilat nuk arritën provën duke mos u përzgjedhur nga Bordi Ekzekutiv i IOC Baku (Azerbajxhan) dhe Doha (Qatar).

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL