Hap siparin “Turneu Universitar i Tiranës”

31 Tetor, 2022

“Turneu Universitar i Tiranës”, me pjesëmarrjen e 14 universiteteve ngriti siparin në Pallatin e Sportit “Asllan Rusi”.

Në takim, veç presidentit të Federatës së Sporteve Universitare, z. Besnik Veliu, morën pjesë presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli, Ministrja e Arsimit dhe Sporteve, znj. Evis Kushi dhe rektori i Universitetit të Tiranës, z. Artan Hoxha, të cilët përshëndetën studentët pjesëmarrës.

Janë 360 sportistë-studentë të cilët garojnë në disiplinat volejboll, basketboll dhe futsal, në një aktivitet sportivo-argëtues.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL