Garat e Ekipit Olimpik Shqiptar ne “Sochi 2014”

9 Shkurt, 2014

Dy sportistet e Ekipit Olimpik Kombetar qe marrin pjese ne Lojrat Olimpike “Sochi 2014”, Erjon Tola dhe Suela Mehilli do te konkurojne ne disiplinen e Ski Alpine. Fillimi i garave te tyre eshte ne daten 18 Shkurt 2014 dhe e para ne konkurim do te jete Suela Mehilli.

posteri


garat sochi

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL