Ekipi Shqiptar pjesemarres ne Lojerat Mesdhetare “Tarragona 2018”

12 Qershor, 2018

Ekipi Shqiptar pjesëmarrës në Lojërat Mesdhetare “Tarragona 2018” do të jetë i përbërë si më poshtë:

14 sporte pjesëmarrëse

13 sporte individuale  (Atletike, Boks, Ciklizem, Hark, Judo, Karate, Mundje, Not, PingPong, Qitje, Rowing, Tenis, Taekwondo)

1 sport ekipor (dy ekipet e volejbollit M & F)

36 sportistë të sporteve individuale

24 sportistë ekipet e volejbollit

 

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL