Dita Olimpike ALBANIA 2016

23 Qershor, 2016

Edhe Shqiperia si gjithe Levizja Olimpike sot feston DITEN OLIMPIKE . Konceptet Leviz , Meso, Zbulo jane njohur dhe realzuar nga te gjitha shkollat e vendit qe realizuan Javet Olimpike ne shkolla. Suksesi kesaj dite ishte te mesojm te behemi aktiv dhe te perfitojme te gjitha dobite qe sjell sporti per nje jete te shendetshme , nje jete sociale me te mire dhe aktiv ne cdo aspekt

 

posteri-javet

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL