HyrjeKategoria

Blog

Presidenti i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, z. Thomas Bach dhe drejtuesit e këtij institucioni, kanë zhvilluar një takim konsultues në platformën “Zoom” me të gjithë drejtuesit e Komiteteve Olimpikë Kombëtarë. Nga Shqipëria morën pjesë, presidenti i KOKSH-it, z. Fidel Ylli dhe sekretari i përgjithshëm z. Gerti Shima. Në këtë “consultation meeting” u fol për zhvillimet e...

Drejtori i “Ekipeve Sportive 2022”, z. Reinaldo Krisafi dhe menaxheri i projekteve në KOKSH, z. Florenc Qosja morën pjesë në trajnimin ndërkombëtar të ekspertëve “Sport for Development”, i zhvilluar për një javë në Shkup të Maqedonisë së Veriut. Takimi ishte organizuar nga “Sportdeutschland” dhe Komiteti Olimpik Maqedonas, mbështetur nga Gjermania përmes “GIZ” dhe mblodhi 25...

Presidenti i Komitetit Olimpik Shqiptar, z. Fidel Ylli mori pjesë në asamblenë zgjedhore të Federatës Shqiptare të Skive ku u rizgjodh për një tjetër mandat z.Elvis Toçi. Asambleja zgjedhore e Federatës së Skive u zhvillua në Tiranë. Kreu i KOKSH përshëndeti anëtarët e pranishëm në mbledhje duke zbuluar se institucioni që drejton bashkë me qeverinë,...

Presidenti i Komitetit Olimpik Shqiptar, z. Fidel Ylli mori pjesë në Asamblenë e 11-të Përgjithshme të “Federatës së Sporteve të Solidaritetit Islamik”. Asambleja u zhvillua në Konya të Turqisë, para nisjes së “Lojërave të 5-ta të Solidaritetit Islamik”. KOKSH është një nga 57 komitetet që merr pjesë në këtë event me 13 sportistë, të cilët...

Këshilli i Lartë i Sportit zhvilloi mbledhjen e parë, në drejtimin e Ministres së Arsimit dhe Sporteve, znj. Evis Kushi dhe pjesëmarrjen e kreut të Komitetit Olimpik Kombëtar, z. Fidel Ylli, krerëve të disa federatave sportive e anëtarëve të tjerë të organit më të lartë këshillimor për hartimin e politikave sportive në rang vendi. Zonja...

Presidenti i KOKSH, Z. Fidel Ylli dhe Sekretari i Përgjithshëm, Z. Gerti Shima, po marrin pjesë në Asamblenë e 51-të të Përgjithshme të Komitetit Olimpik Europian, që po mbahet në Shkup në datat 10-11 Qershor, 2022. Një falënderim për mikpritjen dhe organizimin Presidentit të Komitetit Olimpik Europian Z. Sypros Capralos, Presidentit të Komitetit Olimpik të...

U zhvillua sot në Tiranë Konferenca Ballkanike e Sportit ku morën pjesë personalitete të rëndësishme si presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli, zëvendësministrja e Arsimit dhe Sportit, znj. Albana Tole, zëvendëskryetari i Bashkisë së Tiranës, z Andi Seferi, rektori i Universitetit të Sporteve të Tiranës, z. Agron Kasa dhe miq të tjerë nga rajoni. Ideja...

Komiteti Ekzekutiv i KOKSH (2021-2024) i zgjedhur nga Asambleja e Pergjithshme Zgjedhore e dates 17 prill 2021, ka zhvilluar mbledhjen e tij te pare ne 01/06/2021, ora 16:00 ne ambientet e Parkut Olimpik te Tiranes. Fokusi kryesor i kesaj mbledhje ishin pergatitjet per Lojerat Olimpike “Tokyo 2020” ku Shqiperia pritet te marre pjese me 7-8...

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL