Calja, me dy medalje ne Europianin e Peshengrtjes

7 Prill, 2021

Peshëngritësi Briken Calja është ndarë me medalje argjendi në shtytje dhe bronzi në dygarësh në një kampionat super konkurues në Rusi!

Ju rikujtojmë që Briken Calja mbështetet me Bursë nga KOKSH dhe është shumë pranë zyrtarizimit nga Federata Botërore si pjesëmarrës në Lojerat Olimpike @tokyo2020

Suksese të mëtejshme Briken!

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL