Blog

We place a strong focus on quality teaching in a family friendly atmosphere, carried out by qualified instructors.

Vazhdojnë përgatitjet për festën e hapjes së “Ekipeve Sportive në Shkolla”. Në ambientet e stadiumit “Air Albania”, presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli, sëbashku me Ministren e Rinisë dhe Fëmijëve, znj. Bora Muzhaqi, si dhe me organizatoren e eventit, znj. Julinda Dhame, u mblodhën bashkë me 500 vullnetarë të cilët do të jenë pjesë e...

Presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, z. Fidel Ylli, sëbashku me Kryetarin e Bashkisë së Tiranës, z. Erion Veliaj dhe zv/ Ministrin e Sportit, z. Endrit Hoxha, morën pjesë në mbledhjen e komisionit për përzgjedhjen e “Qytetit Europian të Sportit” që u zhvillua më 6 Dhjetor në Bruksel, ku u akordua edhe çmimi “Tirana, qyteti...

Më datë 10 dhjetor 2022, në orën 12:00, tek stadiumi “Air Albania” Komiteti Olimpik Shqiptar hap projektin kombëtar “Ekipet Sportive në Shkolla”. Në këtë projekt përfshihen 10 000 nxënës, 22 000 pjesëmarrës, 700 skuadra nga 61 bashki të Republikës së Shqipërisë dhe 350 trajnerë. Bëhu pjesë e festës!

Presidenti i KOKSH, z. Fidel Ylli, në cilësinë e anëtarit të Komisionit të përhershëm të EOC për marrëdhëniet me BE-në, mori pjesë në mbledhjen e këtij komisioni që u zhvillua në datat 29 dhe 30 Nëntor në Bruksel. Mbledhjen e hapi Kryetari i Komisionit, z. Jose Manuel Araujo. Prezantimi i direktivave të BE dhe i...

Në ambientet e pallatit të sportit “Asllan Rusi” në Tiranë u organizua “KUPA E SHQIPËRISË TAEKWONDO” nga Federata Shqiptare e Taekwondo-së, ku morën pjese 329 sportistë në disiplinat Kadet, Junior dhe Senior.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL