Asambleja Zgjedhore e KOKSH më 17 prill 2021

10 Mars, 2021

Komiteti Ekzekutiv i KOKSH ka vendosur datën 17 prill 2021 për zhvillimin e Asamblesë Zgjedhore të KOKSH.

Pas miratimit të ndryshimeve statutore dhe regjistrimit të vendimeve të Asamblesë së Jashtëzakonshme të datës 10.01.2021 nga Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë, në mbledhjen e datës 9 mars anëtarët e KE diskutuan rreth organizimit të Asamblesë Zgjedhore, në të cilën do të zgjidhen organet e reja drejtuese të KOKSH.

Procedura e kanditaturave të reja do të njoftohet së shpejti për anëtarët e KOKSH sipas Statutit të Ri.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL