Asambleja e Përgjithshme e EOC, Shkup 2022

11 Qershor, 2022

Presidenti i KOKSH, Z. Fidel Ylli dhe Sekretari i Përgjithshëm, Z. Gerti Shima, po marrin pjesë në Asamblenë e 51-të të Përgjithshme të Komitetit Olimpik Europian, që po mbahet në Shkup në datat 10-11 Qershor, 2022.

Një falënderim për mikpritjen dhe organizimin Presidentit të Komitetit Olimpik Europian Z. Sypros Capralos, Presidentit të Komitetit Olimpik të Maqedonisë së Veriut, Z. Daniel Dimevski, si dhe Sekretarit të Komitetit Olimpik të Maqedonisë së Veriut, Z. Sasho Popovski.

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL