6 Prill, Dita Nderkombetare e Sportit per Zhvillim dhe Paqe

8 Prill, 2015

 

6 Prill 2015 – Dita Nderkombetare e Sportit per Zhvillim dhe Paqe
Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar festoi per te dytin vit radhazi  me date 6 Prill Diten Nderkombetare te Sportit per Zhvillim dhe Paqe. Me aktivitetet e garave te atletikes ne stadiumin Qemal Stafa, u  percollen  me ane te femijeve pjesemarres mesazhet e paqes, te drejten per tu marr me sport, sporti si mjet i zhvillimit e progresit, barazi gjinore dhe nje bote me te mire

6 April 2015 – International Day of Sport for Development and Peace
Albanian NOC activities  celebrate for the second time on April 6th , the International Day of Sport for Development and Pace. Athletics competitions at  Stadium, conveyed through participating children messages of peace, the right to play, sport as a development tool of progress, gender equality and a better world

11103930_10205481029318066_1435995221_n11106348_10205481030918106_1973046964_n11121791_10205481027918031_225232462_n11132024_10205481028758052_168970960_n11139734_10205481031318116_1025027634_n

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL