NJOFTIM PËR POZICION VAKANT “Specialist Marketing, Rrjete Sociale dhe PR”

4 Maj, 2022

Në kuadër të Projektit “Ekipet Sportive 2022”, projekt i financuar nga Buxheti i Shtetit, KOKSH, fton kondidatët e interesuar për të aplikuar për pozicionin e punës “Specialist Marketing, Rrjete Sociale dhe PR”.

Specialisti do të angazhohet gjatë hartimit, përpilimit, dhe zbatimit të planit të marketingut dhe promocionit të Projektit. Angazhohet gjatë hartimit, përpilimit, dhe zbatimit të fushatave promocionale të projektit dhe është përgjegjës për mediat sociale apo cdo komunikim publik në emër të projektit.

Për më shumë shfletoni njoftimin e plotë:

BËHU NJË PARTNER OLIMPIK

RRETH KOKSH

logo-footer-widget-png-new22

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar njihet nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që nga viti 1959. KOKSH përfaqëson vlerat Olimpike në Shqipëri dhe është ndërmjetësi kryesor me komitetet e tjera Olimpike.

Na ndiqni në mediat tona sociale:
#NOCAlbania #KOKSH #TeamAlbania

2022 © Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar  |  Powered by WEBART.AL